спален гардероб

Модели гардероби с перфектна адаптивност в различни типове имоти

В зависимост от това колко вещи искате да приберете в гардероба си избирате такъв, който е с оптимална вместимост. Без съмнение дамите ще потвърдят желанието си да инвестират в такава мебел, която е доста голяма, разполага с поне две крила и множество рафтове, на които любимите тоалети да са подредени и в готовност да бъдат облечени. Гардероби Арена е колекция от модерни мебелни решения, които биха ви осигурили максимална ефективност, удобство и комфорт, тъй като действително именно така ще можете да намерите пътя към реда във вашия дом.

Арена с ключови предложения, на които няма как да устоите

Удобството, което носи със себе си гардероба е в основата на това да не го пропускаме като част от обзавеждането на нашия дом. За да отговори на най-високите изисквания и критерии на клиентите си платформата Арена е подготвила доста дълъг списък от идеи, които се отличават не само с оптимална адаптивност, но и вместимост, която е така нужна на всяко едно домакинство.

Едни от най-добрите и особено интересни за клиентите модели са:Гардероб

  • Еднокрилен с декоративно огледало на вратата

Модела е приспособим в коридори и антрета, където членовете на домакинството оставят част от вещите си. Палта, сака, якета могат да бъдат грижливо съхранени;

  • Двукрилни

Типичните мебели за спални. С плъзгащи или свободно отварящи се врати е въпрос на персонален избор. Ако предпочитате именно такива то явно разполагате с пространство за да позиционирате точно такъв модел гардероб;

  • С три крила

Три е винаги по-добре от две, а със сигурност това показва, че няма как да се направи компромис и избере по-малък гардероб при положение, че можете да си позволите по-голям.

Виртуалната платформа ще предостави на вниманието ви още много интересни възможности, с които да обзаведете приятен и изпълнен с ред интериор както в спалнята така и в друго помещение в имота ви.