спалня

Как най-лесно да изберем обзавеждане за спалнята

Много често се налага да търсим обзавеждане, а да нямаме необходимото време за това. Поради различни причини, трябва да се справим бързо със задачата. Тогава на помощ ни идват готовите спални комплекти. Те са онази опция, която ни дава най-много за кратко време и малко средства. Със сигурност комбинацията от различни елементи съчетани така, че да ни предоставят удобство и комфорт е добър избор. В случая модели, които ще ви допаднат бихте открили на https://venus.bg/спални-комплекти. Да, онлайн всичко се случва наистина светкавично. Категориите в магазина са ясно отделени, характеристиките на артикулите подробно описани. От вас се иска да откриете вашия предпочитан дизайн.

Практичност и елегантност – съчетани в една спалня

Комплектът на първо място ви носи удобство. Още като погледнете изображенията в каталога на venus, бихте могли да си представите – как всеки един елемент, ще стои разположен в дома ви. Стиловете, които се произвеждат са много разнообразни понеже и клиентските желания са такива. Богата тежка мебелировка характерна за ориента, както и семпли мебели с изчистени линии кореспондиращи със скандинавската визия. Моделите спални комплекти естествено включват най-важните компоненти – легло, гардероб, нощни шкафчета. В зависимост от вашите потребности може да добавите и допълнителен комод. Визията и практичността на мебелите чудесно се вписва, както в градския апартамент, така и за лятната ни резиденция. Независимо къде ще използвате обзавеждането, то е съчетано така, че да ви носи само удоволствие и комфорт.Спален комплект

Спален комплект Дорис 160/200 – Дъб кремона/Дъб сонома – с включен матрак и подарък възглавници от venus:

  • Модерно и функционално решение за обзавеждане на достъпна цена;
  • Този модел е съставен от: легло с повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • Две нощни шкафчета;
  • Гардероб с две плъзгащи врати;
  • За изработката на модела се използва ПДЧ 16 мм.

Сами разбирате, че комплектите предоставят на ползвателите си, стабилност и функционалност. Не се съмнявайте, че това е комбинацията от която се нуждаете в спалнята.