шкаф

Какви удобства ще ни създадат съвременните шкафове за коридор?

Мебелите, които избирате за оформяне на входното пространство на апартамента винаги са важни за удобството на цялото семейство. В тях съхранявате много важни вещи и от това как ще ги разпределите в пространството зависи и колко удобно ще бъде то. Задължително е присъствието на подходящ шкаф за обувки, който може да бъде в най-различни размери и форми. В момента в търговската мрежа и сайта на Венус има най-разнообразни оферти за качествени изделия на достъпни цени, които със сигурност са достатъчно функционални и красиви.

Какви са ключовите характеристики на модерните шкафове за коридор?

Щом имате желание да вземете нова мебел за входното антре е добре, тя да бъде с модерен дизайн, защото в момента производителите представят най-доброто. Шкафовете за обувки се отличават с това, че са станали много по-удобни и функционални във времето, а дизайнът им е изключително подобрен. Благодарение на тези основни плюсове ще направят зоната много по-уютна и удобна за използване. Тяхната основна задача е да съхраняват всичките ви любими модни аксесоари и да изглеждат красиво разположени в коридора. Преценете какъв капацитет е подходящ за вашето домакинство и намерете шкаф, който да отговаря на тези изисквания.

Ако се нуждаете от повече пространство ви препоръчваме високите видове, в които има много отделения за обувките, практична вратичка с механизъм за безшумно затваряне и огледало, в което да се огледате преди да излезете. Продължават да бъдат харесвани и избирани от потребителите класическите дизайни с ветрилообразно отваряне на вратичката.

Те разполагат с двуредов механизъм и така побират много повече неща, а външно изглеждат компактни. В момента от Венус са приготвили за вас интересни и функционални оферти. Ето и конкретен пример – Шкаф за обувки Сити 4039 – Кестен Вирджиния:"шкафове за обувки'

  • шкаф за обувки „Сити 4039“ е снабден с врата с огледало;
  • рафтове и закачалки;
  • моделът да побере от 8 до 10 чифта обувки;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм.

Красив и многофункционален модел. Подходящ е за съвременния интериор и ще се впише чудесно в комбинация с други подобни като дизайн артикули.

Има ли причини да инвестираме в мебели направени от ПДЧ?

Обзавеждането изработено от този съвременен материал се отличава с редица положителни характеристики. Изделията са по-евтини от дървесината и се обработват много по-лесно. Това е и причината мебелните фабрики да представя толкова интересни и разнообразни дизайни. Материалът позволява шкафът за обувки да бъде в най-различни цветови нюанси, да имитира дърво или да е с гланциран ефект. Разполагате с богат избор и достъпни цени, което е от особено значение при покупката на нови мебели.