шкаф

Как най-бързо да се сдобием с качествен шкаф за обувки?

Ако ви предстои да обзаведете входното антре със сигурност сте развълнувани и леко притеснени. Често в апартаментите тази зона е по-малка и откриването на подходящи мебели е истинско предизвикателство. Хубаво е, че днес онлайн търговците ви предлагат много интересни оферти, от които да избирате. Мебели Венус са приготвили в каталога си палитра от шкафове за обувки, които са задължителна част от интериора на антрето. Преди да поръчате конкретен модел, е добре да знаете подробности за функционалностите и удобствата които ще ви осигури.

На какви критерии е важно да отговаря новата мебел?

Щом търсите най-подходящ за семейството шкаф за обувки със сигурност трябва да се съобразите с различни детайли. Има значение, къде точно в коридора ще го разположите и с какво свободно място разполагате. Моделите, които ви очакват в интернет са с различен размер, форма и дизайн, за да се справите по-лесно с предстоящото оборудване на зоната. Ако коридорът е малък и тесен препоръчваме вертикалните шкафове за обувки, защото ще оползотворят пространството на височина. Задължително новата мебел трябва да е съобразена с това, колко аксесоара ще съхранявате вътре. Има по-обемни както и компактни варианти, за това помислете внимателно преди да изберете и да купите нещо.

Ако държите на своя комфорт е възможно да инвестирате в два различни модела. Добре е да ги съчетаете спрямо материала на изработка и техния цвят, което ще направи пространството изключително удобно. Попитайте за модерните механизми, които осигуряват плавно и безшумно отваряне и затваряне на вратичките. Те ще бъдат много ценни в ежедневието, защото няма да създават излишни шумове, когато подреждате в коридора. Магазин Венус ви представя малко подробности за – Шкаф за обувки Вектра 4 – Бяло гланц:шкаф за обувки

  • шкаф за обувки „Вектра 4“ е оборудван с четири падащи врати;
  • функционалният двуредов механизъм за съхранение е добре познат и предпочитан от клиентите;
  • шкафът за обувки не е оборудван с фазер;
  • изработката е от висококачествено Пдч 16 мм.

Модерен и красив шкаф за обувки в бяло, който отговаря на всички критерии за качество и стилен дизайн.

Кои са актуалните цветове на мебелите за коридор?

Интериорните дизайнери ще ви посъветват да заложите на светлите цветове, когато обзавеждате входното пространство. Тук обикновено отсъства естествената светлина и поради тази причина ще направите зоната по-свежа и уютна като използвате бяло или светъл нюанс на дървесината. Винаги се съобразявайте с цветовете, в които са боядисани стените както и с нюанса на подовата настилка. Ако мебелите, които поръчвате са бели и имат гланцирано покритие, то ще отразява светлината от лампите и ще създаде усещане за повече простор.