матрак класик

Защо е важно да изберем нов матрак навреме

Отделяме изключително много време на това да изберем подходящи мебели за жилището. Но понякога пропускаме  момента в който е трябвало да подменим стария си и износен матрак. Този елемент отговаря за нашия спокоен и здравословен сън и трябва винаги да бъде в добро състояние, за да ни го осигури. В случай, че се събуждате в лошо настроение и схванати най-вероятно отдавна е трябвало да помислите за покупката на нов модел. В сайта на Venus.bg ви очакват съвременни варианти на така предпочитаните днес еднолицеви матраци. Когато се запознаете по-подробно с видовете със сигурност ще оцените техните предимства.

С какво се отличават еднолицевите матраци

Винаги е от значение когато можем да купим качествена вещ на достъпна цена и тя да изпълнява отредените ѝ функции безпроблемно. Такъв е случая с еднолицевите матраци. Те могат да бъдат намерени на изключително достъпна и ниска цена като в същото време предлагат търсения комфорт и удобство по време на сън. Имат вградена рамка която не трябва да бъде купувана отделно и ще може веднага да използвате новия артикул. Освен това съставът им е изключително разнообразен изграден от различни материали – пружини, дунапрен, полиуретан, мемори пяна и други. Гаранцията не е толкова дълга колкото на двулицевите, но ниската цена ви дава възможност през няколко години да си подаряват нов и по-добър модел. Venus.bg ви представя характеристиките на следния продукт. Еднолицев модел Прима:"Мебели Венус - еднолицеви матраци"

  • Еднолицев матрак „Прима“ е с хибридно ядро от пружинен пакет „Бонел“ и високоеластична пяна, които ще Ви гарантира един спокоен и пълноценен сън на една достъпна цена;
  • Матракът е с отворена структура, гарантираща прохладни летни нощи;
  • За допълнително удобство е включена и дървена рамка, която ляга в отвора на леглото и не е нужно допълнително да закупувате;
  • Еднолицевият модел е обвит във висококачествен текстилен калъф с антибактериални свойства.

Вариант, който ви гарантира комфорт и качествен сън за изключително скромна сума. Разгледайте и останалите модели в каталога, за да прецените по-добре кой от тях ще е подходящ за вашето легло.

Как да запазим по-дълго време еднолицевия матрак като нов

Тези сложно изработени артикули трябва да бъдат експлоатирани по правилен начин, за да ни служат през целия гаранционен период. Препоръчително е да завъртате периодично модела по оста глава-крака, за да се износва по-равномерно. Така ще избегнете ранното хлътване на някои места. Друго което може да направите е да почиствате с прахосмукачка, за да се изсмуче целия прах който може да се е събрал. И разбира се не на последно място е това да пазите артикула от влагата.