диван

Ключови особености на добрия диван

Дивана не е просто мебел, който може да гарантира на домакинството комфорт и по-приятна обстановка. Неговата роля е в това да се погрижи за всички онези обстоятелства, които касаят личната удовлетвореност на стопаните на жилището. Затова представяме колекцията от предложения на магазин Мебели Арена, които са напълно наясно с това, че всеки потребител си има собствени критерии и изисквания относно това интериора му да придобие съвършена и хармонична визия. За резултати, които ще надхвърлят и най-смелите ви очаквания в следващите редове ще представим някои тънкости, които да приложите в случай на покупка на нов диван.

Здравина, стабилност и устойчивост

Същината на меката мебел е в това да послужи за настаняването на всички членове на семейството. Изключително приятно е да се съберете с децата и роднините в хола и да отпразнувате специален за вас празник. Но за да е спокойно и няма непредвидени аварии то очевидно е, че меката мебел следва да покрие най-високо ниво на:

  • Товароносимост. Това, че е предназначена за настаняване на определен брой лица показва, че е необходимо да са предвидени стабилна основа и конструкция, които да устоят на натоварването в случай, че всички решат по едно и също време да използват меката мебел;
  • Стабилност. Вложените материали, които биха могли да установят пълен синхрон в концепцията на една мебел са гаранцията за това продукта да може да удържи на ежедневното натоварване;
  • Издръжливост. Ето ви още един елемент, на който да акцентирате при подбор на диван. Той задължително следва да е оптимално издръжлив дори на щурите игри на децата. само така ще можете да сте сигурни, че всеки вложен лев наистина си струва.

Колкото по-качествен е един диван то толкова по-дълго време ще можете да разчитате на него, така че дерзайте и изисквайте повече за да си гарантирате оптимален комфорт в дома.

Функции на фокус

ъглов диванНе е необходимо да разглеждате дивана само като средство за сядане. Той е една невероятна алтернатива за всички хора, които обичат след работа да полягат и да се отдадат на кратка почивка. Точно поради това е важно да се акцентира върху функциите, които е необходимо да притежава канапето или дивана, който предстои да изберете, а сред водещите са:

  • Разтегателен механизъм, който да осигури добра площ за спане;
  • Ракла за да има къде да прибирате спалното бельо;
  • Поставки и кухини, които ще ви спестят от това да купувате холна масичка.

Има още много интересни неща, които от магазин Арена ще споделят с вас, така че сега е момента да се запознаете с предложенията от каталога им.