диван

Защо да изберем практичния ъглов диван

Когато избираме мебели за дома си и в частност такива за хола ние се опитваме да подходим по най-рационалния и разумен начин. Да оползотворим ъгъла на стаята е правилно и много добро решение. Там най-добре ще стои обемна мека мебел, която ще се впише в интериора без да пречи и ще остане наистина достатъчно пространство. Мебели Венус са подготвили за вас в продуктовия си каталог различни възможности. Бихте могли да избирате от най-модерните и актуални варианти на холови ъгли, подходящи за всяко жилище.

Кои параметри правят ъгловия  диван подходящ за вас

След като се запознаете подробно с моделите, които се предлагат от магазин Венус, ще установите, че ъгловите дивани подхождат както на големи, така и на малки помещения. Те предлагат значително повече места за сядане, включително и в ъгъла за разлика от линейните дивани, където това място остава неизползваемо. Практична мебел би могла да се постави не само в хола, но и в много други стаи – детската, кухнята, офиса итн. Неговата многофункционалност идва от удобните механизми, които го превръщат в спалня. Голяма част от предлаганите дивани във Венус са снабдени точно с тази функция. Освен това под лежанката се намира удобна и голяма ракла способна да побере доста вещи. Ако холът ви е достатъчно голям диванът би могъл да стои и в средата на помещението.Диван двойка

Модел Парма с функция сън и ракла – красив и функционален модел от Венус:

  • Основа – масив, МДФ и ПДЧ;
  • Матраци със зиг-заг пружини и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • Възглавници – пенополиуретанова пяна и подглавници с многостепенен механизъм;
  • Функция сън – механизъм тип подматрак.

Дамаските на холният диван Венус могат да бъдат от естествени материали като лен, вълна, памук, кожа. Както и от изкуствени като полиамид или полиестер. Част от клиентите предпочитат естествената или еко кожа – като по-луксозна тапицерия.