мивка

Основни въпроси, съпровождащи избора на кухненска мивка

Добрата домакиня се познава по това, че кухнята ѝ е изпипана до съвършенство. Стилна мебел, практични вградени електроуреди, естетика, подреденост и удобство лъха от всяко кътче, което ежедневно влиза в употреба. Малцина обаче са наясно, че за да се постигне този съвършен модел на оборудване и обзавеждане домакинството е преминало през редица изпитания и е задало куп въпроси на консултанти и дизайнери, специалисти по кухненски интериор. Оказва се, че взискателността на домакините по отношение на покупката на кухненски мивки е бил особено голям т.е. въпросите по отношение на материала, размера,почистването, вграждането са били твърде детайлни с цел наистина да се намери оптимален вариант. Естествено, че това не е случайно. В крайна сметка кухненската мивка е от основните оборудващи детайли, които имат много важна роля за всяко едно предприето действие. И поради важността на елемента днес решихме да ви предложим богатото разнообразие от https://www.mebeliarena.bg/кухня/мивки-за-кухня.

Вашите въпроси с отговори от Арена

Несъмнено и вие се замислихте върху това, че сте склонни да изхарчите маса пари за мебели и електрически уреди, а оставихте на заден план кухненската мивка. Всъщност не е късно да се поправите, тъй като вашите въпроси ще открият правилните отговори точно тук в онлайн каталога на магазин Мебели Арена:

  • Гранитна или метална мивка да избера?Мивка с две корита

Изключително често задаван въпрос от клиентите. Безспорно и единия и другия вид си имат своите предимства, но по отношение на вашия избор е желателно да се съобразите с разполагаемия бюджет и дизайна на кухнята. Така ще успете да прецените дали металната или гранитната мивка би била приемлив вариант;

  • Колко дълбока да бъде мивката?

Неудобството, което ще създава пръскането на вода от мивката изисква да заложите на стандартна или по-голяма дълбочина. Така няма да се налага след всяко измиване да почиствате пода и плота на кухнята;

  • Кои мивки са най-лесни за почистване?

Магазин Арена предлага на своите клиенти иновативни, покрити с антибактериален слой кухненски мивки. Те се почистват лесно и не изискват професионални умения.