Етажерка HM8865.01

Прекрасен шик в бяло или как една мини библиотека прави интериора по-динамичен

Характерно за съвременните клиенти е това, че всеки си има своите вкусови претенции и предпочитания. Когато ес касае за идеалната и атрактивна атмосфера с подчертан комфорт и удобство сега вариантите, които се предлагат на пазара наистина са впечатляващо многобройни. Но питате ли се как да постигнете очарователен и изискан интериор в хола или всекидневната, а защо не и в спалнята само с един детайл, който изумява с иновативната си визия и разчупен дизайн. Точно такова доказателство е етажерката HM8865.01 в класически бял цвят, с която дори най-мрачното и неприятно пространство ще предизвика истинско възхищение.

Основни качества на бялата мини етажерка

В самото описание на продукта се крият многообразието от качества, които са ѝ присъщи. На първо място се касае за размери, които много лесно и успешно намират място, в което да се интегрират. Не са нужни огромни свободни стени, на които да „облегнете“ модула, а дори в ъглови пространства, между легла или други мебели съвсем спокойно и необезпокоявано етажерката HM8865.01 намира своето кътче, в което да се сгуши и да изпълни своята функция.

Наред с минималистичността си модула се оказва ефективен и спрямо следните си качества:

  • Креативна разчупена визия, вдъхваща жизненост и очарование в пространството;
  • Бял цвят, който символизира усещането за пространственост и чистота;
  • Функционалност и оптимален обем за подреждане на всякакви видове вещи, книги, декорации и други;
  • Отлична товароносимост, което означава, че нямате повод за притеснение относно тежестта на нещата, които ще подреждате върху мебелировката.

Невероятно практична и добра възможност за това да се погрижите интериора, който ви заобикаля да бъде наистина красив и елегантен ви осигурява тази прекрасна мини етажерка. А само за справка ще споделим, че цената, срещу която ще можете да я притежавате е 246 лева.

Най-правилно инвестираните в мебели средства

"библиотеки за книги  Мебели Арена"Притежателите на етажерка HM8865.01 споделят, че са очаровани от това как продукта успява да предаде шик в пространството. Факт е, че това са едни от най-добре изхарчените за мебели пари, тъй като е важно да отбележим, че етажерката се характеризира с:

  • Най-практични и удобни размери;
  • Изработена е от материал 18 мм. ПДЧ с меламиново покритие;
  • Цвета е бял, което позволява лесното вписване в различни други комбинации от нюанси.

Ако и на вас ви предстои да закупите подобен продукт и все още не сте взели окончателно решение то ето, че сега имате на разположение една от най-добрите идеи и оферти, от които да се възползвате. Не губете време и изберете онлайн от магазин Арена.