маса

Как да си изберем луксозна, но и функционална маса

Истинско предизвикателство е някога да се намери балансирано решение за дома, така че да разполагаме с всичко необходимо, въпреки малката квадратура. В много от случаите само по мебелите, може да се ориентираме в каква стая сме влезли. Когато искаме да разполагаме с пет различни помещения, но налични са ни само две, трябва да използваме всички функционалности, които ни предоставят съвременните мебели. Луксозни холни маси има достатъчно много в онлайн пространството. Магазин за мебели Венус е мястото, където ще откриете превъзходни модели на този тип маси.

Луксозната холна маса и нейните функционалности

Освен индивидуален стил на помещението, те предлагат и незаменима помощ, като място за съхранение и поставяне на различни неща. Когато се налага обаче да се хапва пред телевизора или имаме гости, които искаме да почерпим с нещо, изведнъж луксозната холна масичка се превръща в нещо различно. Функцията за повдигане на плота я прави много бързо малка трапезна маса със собствен облик и уникален дизайн. Вече може да поканите повече хора на гости във всекидневната. Други модели пък луксозни холни маси от Венус са снабдени с различни чекмеджета, а дори и свободно място под плота. Дизайнерите са се погрижили да разполагате с достатъчно място за съхранение, така че домът ви да бъде винаги изрядно подреден.Холна маса City

Холна маса с повдигащ механизъм Vezir 915 – Орех:

  • Луксозна холна маса, която съчетава в себе си всичко за което бихте се сетили;
  • Разтегателен и повдигащ механизъм;
  • Две чекмеджета за съхранение на вещи;
  • Качествена изработка от MDF и ПДЧ;
  • Цвят орех.

Модерният облик на всекидневната се състои от индивидуалните предпочитания на всеки. Основното правило обаче е всичко да бъде на мястото си и елементите да са в перфектен синхрон. Луксозните холни маси от мебелен магазин Венус са точно тази малка част, която ще направи всекидневната ви функционална и дизайнерски издържана.