скрин за спалня

Защо скринът остава актуален през годините

В човешката история се срещат мебели, които с леки изменения могат да бъдат открити в различни епохи. Такава мебел е скринът. През годините, той е претърпял различни метаморфози, но основната му функция да съхранява нашите дрехи е запазена. В миналото хората са използвали доста по-тежки и обемисти артикули, предвид своето социално и материално положение. Днес търсим компактни, леки мебели, които да отговарят на съвременното ежедневие. Научи повече за различните модели и разновидности в каталога на онлайн магазин Венус.

Кое ще ни помогне да изберем правилния скрин за спалнята

Предлагаме ви да научите повече за тази мебел, преди да решите окончателно, кой модел да си купите. Класическият вид предполага, скринът да притежава определен брой просторни чекмеджета. Вече се срещат и такива разновидности, които са комбинирани и притежават шкаф с вратичка плюс чекмеджета, а някои модели имат и отворени рафтове. Тази мебел е много практична, защото подхожда на различни стилове и може да бъде поставена във всяко едно помещение от дома. Може би най-подходящата се оказва спалнята, където имаме да подреждаме различни тънки дрехи, бельо и други. Научете повече и затова моделът, който сте избрали от какви материали е изработен. Важно за да знаете колко ще тежи съответната мебел, каква ще бъде на допир и какво точно да очаквате от нея като визия.Скрин

Съвременните скринове за спалня Венус най-често се правят от MDF и ПДЧ, които позволяват да имате по-голям избор от цветове и възможности, да съчетаете елемента с останалото обзавеждане.

Скрин Никол – Сонома модел на Венус, научете повече за характеристиките:

  • Притежава четири удобни чекмеджета;
  • Също така са налични и два шкафа с вратички;
  • Моделът е изработен от ПДЧ в цвят Сонома.

Преимуществата, които ви носи скринът са много и все важни за удобството в спалнята. Научете повече за офертите и ценовите намаления които ви предлага Венус.