комплект

Защо да възложим на експерти комбинирането на легло с матрак

Най-масово разпространени и предпочитани са леглата, които са с размер 160/200. Приоритетите им се фокусират главно в лесната интеграция на тази мебел в почти всякакъв вид спални. Несъмнено удобствата, които ни предлагат такива легла са в това, че двама души спокойно могат да се насладят на пълноценен сън, а освен това са практични решения, с които нито прекалено много ще запълните площта на стаята, нито пък леглото би се изгубило в случай, че е по-просторна. Специалното ни предложение днес обаче пристига в комплект спалня с матрак 160/200, защото се оказва, че над 35% от потребителите нямат никаква представа как да изберат матрак. А ето, че добре дошла се оказва идеята за постигане на оптимален резултат.

Пропорционалност при спалните мебели

Една от грешките, които се допускат при покупката на матрак и легло е липсата на синхрон между елементите. Да, размера е ясен – 160/200, но това не е достатъчно за да се постигнат оптималното удобство и комфорта, към които се стремите за да спите пълноценно и здравословно. Има и други особеност, които са пряко свързани с матраците и то е да бъде избрана подходящата височина според модела на кревата. Това не го знаехте, нали? А се оказва решаващо това, че именно височината е ключова за да бъде леглото невероятно удобно за своите ползватели.Спален комплект

И след като изяснихме тези важни подробности идва ред на това да ви попитаме от какъв матрак се нуждаете. Дали да бъде:

  • Ортопедичен или ергономичен;
  • Еднолицев или двулицев;
  • С мемори пяна или покет пружини;
  • С антибактериален слой или антиакарен.

Ако вече у вас назрява сериозно объркване то ето защо ви предложихме комплектите легло с матрак, които ще откриете в каталога на магазин Арена. Спестете си куп неволи и излишни главоболия и се доверете на професионалистите, които знаят как да съчетаят спалня с матрак 160/200. А от вас се очаква просто да легнете и да се наспите добре.