дизел за селското стопанство

Видове дизелово горво от Дизелор

Признайте си, че идея нямате колко вида дизеловото гориво се предлага на пазара. Всъщност проучване показва, че има хора, които е могат да направят разлика между гориво за селскостопанска техника и такова за отопление. А реално има съществени различия между дизеловите горива и днес за тях ще разберем повече от платформата на Дизелор. За да ви разкажем за отделните модификации на това гориво първо ще споделим с вас какво точно представлява дизела. Това е вид гориво, което се използва като енергиен източник. Дизела е течен и основно се използва като гориво за двигатели с вътрешно горене. Но не само за автомобилите, а и за различни видове превозни средства, за отопляване на индустриални пространства, като смазочно средство и още редица други приложения има дизела. Именно на база приложимост видовете дизелово гориво се отличават по своя състав.

Основни видове дизелово гориво

Представяме ви дизелово гориво от Дизелор, което ще отговори на нуждите на вашия бизнес като енергиен източник, използван за:

  • Транспортна техника – леки и товарни автомобили;Дизел
  • За дизелови генератори;
  • Са селскостопанска техника;
  • За всякакъв друг вид извънпътна техника.

Това, по което се отличават различните видове дизел един от друг е съдържанието на сяра както и температурата на студена филтрация. Има дизелови горива от Дизелор, които са до – 15 градуса като ДИЗЕЛ Б6, който се продава в бензиностанциите. Този вид дизел е с био компонент, който намалява вредните емисии от изгарянето му. Дизелор представя вариант с 6% биодизел, който отговаря на директивата за качество на горивата в Еврозоната.

Друг тип са CP-10, чиито показатели са годни до – 30 градуса, а само за уточнение ще споделим, че това са горива, които се използват главно при пътна техника, трактори, подемни машини, за дърводобивни инструменти и много други. За да бъде по-евтин този вид дизел не съдържа биокомпонент. Освен тези два вида от Дизелар предлагат на своите клиенти също така и гориво, което е подходящо за отопление на частни домове, офиси, градини, училища и други.