градински мебели

Основни компоненти, гарантиращи устойчивостта на големите градински шатри

Много модерно стана през последните години всякакви семейни тържества, сватби, балове и други събирания да се провеждат на открито. За целта с цел да се предвидят изненади като твърде силно слънце, лек дъждец или пък вятър подобни мероприятия се провеждат в шатри. Шатрите са полеви съоръжения, които осигуряват подслон, но пък си запазват правото да осигурят приятни часове от хубавото топло време. Всъщност шатрите представляват нещо подобно между градински чадър и палатка, но са по-ефективни от чадърите като средство за слънцезащитна и не са предназначени за спане както например палатките. Но пък са перфектното решение за организиране на събирания и празници на открито, тъй като се предлагат в доста големи размери, под чиито купол могат да се съберат доста хора.

Достатъчно здрави ли са големите шатри

Градинските шатри се предлагат в разнообразни размери. Такива за двора с покривна площ 2х2, модели за търговия на открито 3х3 както и по-големи, които да са идеални за вашето тържество на открито. Сигурно  и вие имате притеснения, че колкото по-голяма е една шатра то толкова по-нестабилна може да се окаже. Производителите на такива продукти обаче са се постарали да вложат достатъчно инженерна мисъл и да осигурят на клиентите си сигурност, качество и то на доста разумна цена. Големи шатри разполагат с:шатра

  • Устойчива на натоварване, вятър и климатични промени метална конструкция;
  • Използват се тръбни и лесни за сглобяване детайли, гарантиращи стабилност при закрепване;
  • Висока плътност на полиестерното покритите, което не позволява на влага, прах и вятър да нарушат идилията в шатрата;
  • Използват се устойчиви предпазни прозрачни паравани, които да намалят риска от измокряне при дъжд;
  • Аксесоарите за закрепване са съобразени с общото тегло и големината на шатрата, така че да могат да осигурят нейната стабилност.

В каталога на онлайн магазин Мебели Арена можете да откриете най-добрите и с различна големина шатри, които ще се погрижат да организирате незабравим празник за близки и приятели.