разтегателен диван

Ъглови дивани – практични, адаптивни и удобни

Диваните са от вида мебели, за които казват, че не само внасят индивидуално излъчване в дома ни, но създават предпоставка за съвършената почивка. Особеното при покупката на дивани е това, че трябва да съобразим техния дизайни  модел с начина им на позициониране в жилището. Да намерим баланса  и наистина да успеем да създадем среда, изпълнена с комфорт и безупречна подреденост изисква и да сме малко креативни и дори да разполагаме с интериорни познания, които да ни водят към правилния избор. Ъглови дивани, прави, тип канапе, П-образни – реално пазара е пренаситен с какви ли не причудливи и адаптивни форми. Идеята е да заложим на модел, който да ни удовлетвори в максимална степен и действително да ни покаже правилния път към уюта и домашния комфорт.диван

Едни от най-купуваните на пазара дивани са онези с ъглова или още известни като Г-образна форма. При тях акцента  върху това, че независимо от ограничената площ в жилището потребителите могат да използват дивани с максимално седящи места, които да позиционират използвайки един от ъглите в помещението. Така адаптирането наистина е като детска игра и не се изискват кой знае какви интериорни познания. Важно е да съобразите размера на двете ъглови страни и да прецените дали дивана трябва да бъде с десен или ляв ъгъл. Както знаете едната т страните на ъгловите дивани е по-дълга от другата и това налага да бъдете внимателни когато избирате съответния модел.

В магазина на Мебели Арена попадаме на една доста интересна селекция от ъглови дивани, които са изработени от високоустойчиви на натоварване материали. А това безспорно е важно за онази мека мебел, която освен като седалищна част ще бъде ползвана и като легло. Една т приоритетните функции, поради които клиенти избират ъгловите дивани се оказва именно  опцията сън, предоставяща лесна трансформация на меката мебел в удобно легло. Изберете още сега вашето решение за комфортен и функционален ъглов диван. Предложенията на най-атрактивни цени ви очакват на МебелиАрена.