спални комплекти

Турски спални комплекти-за почитателите на силните емоции и ориенталските ритми

Това, което забелязваме през последните няколко години в мебелния бранш е смесицата от стилове, които всеки сезон ни изненадват със своята динамика и екзотика. Вариантите за спални например определено са впечатляващи особено онези, при които акцента е насочен към ориенталските ритми. Когато заговорим за ориента си представяме турски дюкянчета, изпълнени с пъстрота и шивици. Наистина тези акценти носят едно особено настроение и вдъхновение и както се вижда и в каталога на ЛениСтил и тук има представители, които могат да внесат в собствения ни дом онова усещане за екзотика, уют и безгрижие. Но колкото и безгрижно, забързано и някак разхвърляно да изглежда ежедневието на хората в съседната на нас държава то определено се оказва, че този начин на живот си има своето очарование. Именно затова днес ще представим една невероятно ексцентрична, но сама по себе си феноменална колекция от турски спални комплекти.

Онова, което няма да остане незабелязано са извивките и резбованите елементи по корпуса на леглото, гардероба, скрина и всички елементи от колекцията. Тези резби придават особена уникалност в интериора и го правят по-кралски и луксозен. За не малко потребители тези елементи са твърде ретро и демоде, но всъщност те носят със себе си онова невероятно излъчване, което може да ни потопи в обятията на една пълноценна и екзотична почивка.комплект

Освен с форми турските спални комплекти са наситени и на цвят. За разлика от модерните съвременни мебели, при които са набляга на неутралните тонове и такива, които максимално светли и незатормозямащи очите ни, тук пурпурно червеното, турско синьо, оранжева и дори черно се съчетават в изобилие. Действително за да избереш едно такова спално обзавеждане трябва да си широко скроен, да се отърсиш от предразсъдъци и наистина да имаш съвсем различно виждане за нещата от живота, които се случват около теб. Именно идеята да си различен дори в спалнята носи на притежателите на такива спални комплекти едно по-добро самочувствие, приемане на нещата от хубавата им страна и напълно ефективно потапяне в прегръдките на тези грижовни мебели, които ще направят почивката ви много по-прекрасна и пълноценна.

Странни и твърде екзотични са турските спални комплекти, но определено онова, което също ни провокира е изящното и детайлно създаване на един такъв мебелен шедьовър. Характерна особеност при избора на турски спални е да намерим своето предпомитание като форми, багри и детайли, с които наистина да се чувстваме специални дори докато спим и си почиваме. А феноменални решения и варианти за турски спални комплекти ви очакват в каталога на ЛениСтил.