секция

Три вида секции, които винаги успешно се адаптират в пространството

Споменаването на мебел като секциите винаги предизвиква разнообразни асоциации. Тъй като действително многообразието, което днес се предлага на пазара никак не е малко то първия ни въпрос е именно свързан с модификацията на този вид мебел. Определено обаче няма как да пренебрегнем и факта, че съвременните варианти са доста адаптивни и без особени задръжки намират своето местенце там където желаем да ги позиционираме. Има секции, които на фона на предлагането доста лесно се вписват в интериора и оставате с усещането, че сякаш винаги са били там. Точно за тези мебели ще си говорим днес и за да излезем от сянката на въпросите точно сега ще ви ги представим. А те са:холна секция

  1. Първата е така наречената мини холна секция. В основния си замисъл това е практична мебел, която се състои от една тв част и един до максимум два допълнителни шкафа. Доста семпла като изпълнение, но пък ако и хола или стаята определена за гостна не  се отличава с някакви огромни габарити то това прекрасно изпълнение би било наистина ефективно. Мини модела секция е перфектно решение както за дневната и организиране на зона за почивка така и  за подновяването на мебелировката на тийнейджърската стая.
  2. Вторият супер адаптивен модел секции са известните още като модулни системи. Самото наименование следва да покаже, че тук имаме няколко детайла, които да можем да комбинираме съобразно параметрите на помещението. Интересното в случая е, че клиента може да избере такива модули и толкова на брой колкото реално могат да намерят място в пространството.
  3. Трето място заемат секциите по поръчка. Те са най-скъпите от до тук изброените модели, но пък предоставят истинско съвършенство в интериора. Те са максимално адаптивни защото са проектиране за конкретното място, където ще бъдат поставени. Освен това тук имате неограничен избор дори за механизмите ,които ще бъдат вложени изработката им.

А Вие кой модел секции предпочитате?