таванен аспиратор

Удобни ли са таванните аспиратори за оборудване на модерна кухня

Много хора гледат на тавана като елемент, който отделя апартамента им от съседния. Обичайно това е мястото, на което се монтират и осветителните тела. А знаете ли, че една от съвременните концепции, които се залагат при оборудването на зоните за готвене залага на използването на тавана като зона, на която биват монтирани аспираторите. Мебели Арена представя интересни варианти за таванни аспиратори, които се вграждат в специално пригодено съоръжение, осигуряващо перфектната дискретност при оборудване на кухненските пространства. Идеята за такъв тип уред не е за пренебрегване предвид факта, че се касае за добра възможност за спестяване на площ.

Особености на таванните аспиратори

Това са видове аспиратори, които са тип вградени, но за разлика от универсалните, които се интегрират в шкаф то тук позиционирането е насочено към тавана. Въпросът, който навярно възниква в случая е как ще контролирате и управлявате уреда предвид това, че ще бъде монтирана нависоко. Разбира се, че производителите са помислили за всичко. Колекцията от предложения, които ви очакват в онлайн магазин Мебели Арена са с опция за експлоатация и управление чрез:

 • Автоматичен режим на работа, който позволява засичане на замърсяване и уреда сам стартира работа;
 • Контрол от плота за готвене, благодарение на който с едно докосване задавате режима за работа на аспиратора;
 • С дистанционно управление.

Много лесно и приятно се работи с този тип уред, а що се отнася да неговите положителни качества ще споделим основните, от които ще можете да се възползвате. Клиента е важно да търси приоритетите и да се възползва от онези, които напълно допринасят за неговото удобство при извършване на ежедневните занимания и ангажименти.

Технически качества на таванните аспиратори

аспираторНяма спор, че става въпрос за едни от най-дискретните уреди, които ефективно пречистват въздуха по време или след приключване на готварските процеси. Но това не би било достатъчно за да можете да инвестирате в такива уреди, нали! В основата на вашите приоритети би следвало да заложите на следните качества, които са характерни за моделите аспириращи уреди с монтаж на таван:

 • Безшумен режим на работа;
 • Отлична дискретно;
 • Иновативен дизайн;
 • Перфектна адаптация в модерния интериор;
 • Отлична мощност;
 • Висок енергиен клас, гарантиращ икономичен разход на електричество;
 • Функции, включващи интензивна аспирация при готвене на храни с повишено ниво на миризма или влага;
 • Опция за задавен на режим за отложено изключване и други.

Всички тези дадености и технически характеристики правят уреда невероятно удобен и благоприятен за извършване на съответната освежаваща дейност. За чист и приятен въздух в кухнята, поддържане на отлични условия и комфорт е логично да инвестирате в новите предложения на онлайн магазин Мебели Арена.