Как да изберем качествени нови мебели за спалня онлайн?

Щом имате желание да внесете някакъв вид промяна в интериора на жилището, ви препоръчваме да обновите спалнята. Това е стаята в която спите, почивате си и прекарвате известна част от свободното си време, затова е важно да бъде удобна, елегантна и с красив дизайн. За да постигнете желания финален ефект е най-добре, да се насочите към готовите комплекти. Те ще ви осигурят необходимите модули, за да се чувствате удобно и да не ви липсва нищо. Мебели ВЕНУС ви представят богата гама от комбинации, които може да разгледате много лесно и бързо в сайта.

По какви правила да подберем новия комплект за спалня?

Ще изберете какъв вид обзавеждане много по-лесно отколкото, ако търсихте всичко едно по едно. Когато се купуват мебелите индивидуално те съответно струват и повече пари. Това също е от плюсовете на комплектите за спалня, които освен много практични са изгодни като инвестиция. За да останете доволни от покупката е важно всяка мебел, да има своето конкретно място в стаята.

Вземете много точни мерки и изберете предварително разпределението на артикулите. Така ще се насочите към комплект за спалня, който напълно отговаря на квадратурата на стаята. Важно е да оставите и достатъчно пространство за преминаване, защото тук трябва да има много светлина и усещане за простор. Цветът и стилът на мебелите също имат значение, затова се фокусирайте върху дизайн, който ви допада напълно и ще продължа да ви радва през годините.

Онлайн ще намерите абсолютно всякакви изпълнения класически, модерни, винтидж и други. Когато пазарувате по интернет винаги имате удобството на спокойствие да разгледате нещата, преди да пристъпите към покупка. От Венус ще ви запознаят подробно със следния вариант. Спален комплект Аполо 2 – 140/190 см, Венге амбър:мебели за спалня

  • спален комплект „Аполо 2“ ще Ви предложи различни екстри като механизъм за повдигане на матрака и механизъм за плавно затваряне на гардероба;
  • комплектът е съставен от легло с табла, подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • трикрилен гардероб с чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • изработен от ПДЧ 16 мм;
  • мебелите се предлагат в различни цветови комбинации, чрез които да го съчетаете с интериора на Вашата спалня.

Мебелите се отличават със своя стилен дизайн и ще ви създадат необходимите удобства, за да си почивате по най-добрия начин.

Какви модерни екстри получаваме с покупката?

В момента обзавеждането ви предлага редица екстри, като това да разполагате с повдигащ амортисьорен механизъм на леглото. Благодарение на неговото наличие, ще използвайте пространството отдолу като практична ракла. Чекмеджетата и шкафовете се отварят и затварят безшумно и плавно, без да се създава неприятният шум от скърцане и тракане.