секция ваня антрацит

Защо е важно да изберем практична секция за дневната

Може би една от най-важните мебели, които трябва да поставим в жилището си е секцията. Тя се разполага в най-голямата стая определена за дневна и служи както за украса, така и като място за съхранение на много вещи. Точно поради тази причина, съвременните секции венус са толкова разнообразни като дизайн и функционалност. Всяко семейство очаква различни неща от подобна мебел. Добре е внимателно да се помисли, как точно ще я използваме и с какво пространство разполагаме. В следващите редове ще предложим няколко практични съвета, които да ви помогнат в избора.

Как да открием точния модел секция

Като начало препоръчваме да разгледате всички възможности, представени в интернет магазина. По този начин, много лесно ще се насочите към конкретен стил и дизайн, които отговарят на вашите очаквания. Класическите секции в сайта на Венус са изработени с включен гардероб и достатъчно шкафове за съхранение. Случва се, ако нямаме достатъчно място в апартамента именно тук да подреждаме част от дрехите си, завивки или други подобни неща.

Важно е артикулът, който изберем да бъде здрав и надежден, изработен от подходящите материали. Върху тази мебел поставяме и телевизора, затова тя трябва да включва удобен тв шкаф. Съобразете стила на секцията с останалите мебели и ще имате елегантна обстановка, удобна и естетична. Ще ви предложим следния вариант. Мираж – 250/50/190h, Венге/Бежово:секция

  • модел „Мираж“ е практично предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • съставена от – шкаф за телевизор с две вратички и ниши;
  • етажерка;
  • гардероб с две врати, лост за закачалки и рафт;
  • висок шкаф с вратички, витрина и рафтове;
  • изработена от ПДЧ, в цвят по избор.

Удобен модел, подходящ както за съвременното жилище, така и за по-класическото като интериор. Прекрасна е възможността сами да изберем цветовете, защото така ще ги съчетаем с обстановката по-лесно.

Да поръчаме ли секция направена от ПДЧ

Преди бяхме свикнали големите и основни мебели в жилището да бъдат изработени от естествена дървесина. Тя продължава да бъде символ на високо качество и здравина, но тъй като е тежка и цената ѝ прекалено висока, се появиха алтернативни материали. ПДЧ плоскостите се наложиха като перфектен заместител, защото имат редица плюсове. Мебелите направени от този материал са по-евтини, по-леки, но също така здрави и устойчиви във времето.

Ако изберем да купим секция направена от ПДЧ, ще спестим средства, ще имаме възможност да местим артикула когато пожелаем и ще се радваме да го използваме достатъчно дълго време. Разгледайте актуалните оферти онлайн и изненадайте семейството си с нова мебел.