спален комплект

Как да обзаведем красива и практична спалня?

Да променим интериора на спалнята е доста отговорна и сложна задача, тъй като това помещение е изключително лично. Когато сме тук, трябва да се чувстваме уютно и да се отпуснем, за да релаксираме по най-добрият начин. В същото време помещението служи и за съхранение на дрехи, спално бельо и други лични вещи, за които е важно да има подходящи мебели. Препоръчваме ви да разгледате онлайн https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти, защото артикулите са разнообразни и най-силно впечатление правят готовите комбинации. Удобното обзавеждане ще ви помогне много по-бързо да реновирате помещението и да го направите по свой вкус.

Какви мебели трябва да присъстват в спалнята?

Помислете предварително, колко време прекарвате в тази стая и как да я направите по-удобна и практична. Обикновено задължителните артикули са легло, нощни шкафчета и гардероб. Те винаги могат да бъдат допълнени от подходящ скрин, тоалетка и дори малко работно бюро.

Важно е разбира се да разполагате с достатъчно пространство, за да остане и място за преминаване. Препоръчително е мебелите да са балансирани и добре подбрани, което ще направи интериора успокояващ и функционален. Готовите комплекти ще ви предоставят всичко това, тъй като са съставени от професионалисти и всеки елемент е изработен в синхрон с другия. Няма как да сгрешите чисто стилово и ще имате една завършена композиция, която може да използвате на момента.

Магазин Venus.bg предлага да разгледате един от новите модели – Спален комплект Сити 7000 – 160/200 см. Орех адмирал:спалня

  • „City 7000“ е комплект, съставен от легло с табла;
  • две нощни поставки и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • трикрилен гардероб с огледало, лост и рафтове;
  • скрин с три чекмеджета;
  • комплектът се изработва в различни цветове.

Елегантен и практичен комплект, който може да бъде избран в различен цвят. Ще имате всичко необходимо, за да се чувствате добре и вещите ви да бъдат правилно организирани.

Каква е ролята на скрина?

Понякога тази мебел се пренебрегва от потребителите, тъй като те не са съвсем наясно, колко важна и ценна е в интериора. Този артикул е присъствал в бита на хората през всичките години и с времето е станал още по-удобен и функционален. Това е и причината днес да бъде част от много готови комплекти.

Скринът не е така висок като гардероба и обемен като леглото, затова внася  баланс и хармонизира останалите елементи. Може да бъде с големи практични чекмеджета или в комбинация с шкафове, за да съберете доста от тънките си и фини дрехи там. Плотът му е изключително удобен за да поставите телевизор или дамата да си направи място за гримовете. Ако пространството в спалнята ви позволява не се лишавайте от тази незаменима мебел.