помощни маси

Има ли нужда дома ни от помощни мебели

Навярно повечето от вас са на мнение, че няма нужда жилището да бъде препълнено с какви ли не мебели. Обзавеждането в дома, в който живеем според интериорните дизайнери следва да бъде достатъчно, но не и прекалено. Броя на нужните елементи се избират основно според потребностите на домакинството, неговите ежедневни навици и интереси. А това показва, че е излишно да трупате мебели, които основно биха заели място, но не и да изиграят някаква съществена роля за личния ви комфорт. За да не изглежда прекалено семпъл имота можете да инвестирате в елегантни помощни маси. А какви да бъдат те предстои да ви разкажем в днешната публикация.

Комплект маси Hilal – мини шик в дома

Помощните масички напоследък станаха доста популярно средство за обзавеждане на дома. Тук не говорим за основен принос и ежедневно натоварване на детайлите, тъй като все пак става въпрос за помощни елементи. Самото им описание като продукти, които ще подпомагат конкретни наши действия нарежда масичките в графата помощни инструменти. Реално те са специфични и много интересни предложения, които имат задачата не просто да запълнят малко свободно пространство, а да са ни под ръка при нужда."https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси/комплект-помощни-маси-hilal-урарту-орех"

Hilal представлява комплект от три помощни масички, които са невероятно елегантни. Задачата им е да подобрят облика на пространството и да бъдат там, където се нуждаете от поставка за телефон, дистанционно, книга и други ежедневно използвани битови предмети. Приоритетно за тези масички е да се спомене, че те са комплект, състоящ се от три елемента с различни големини. А това е една добра възможност да ги използвате в:

  • Хола или всекидневната;
  • Спалнята, вместо нощно шкафче;
  • В коридора като поставка за чанти.

Качество в привидно миниатюрни размери

Това са необикновени маси, защото не само излъчват стил и изтънченост, но това усещане се засилва и от вложените в продуктите материали. Плотовете на трите елемента са изработени от МДФ, а краката от бук. Модерните цветове урарту и орех прави комплекта удачен вариант за различните стилове на обзавеждане.

Адаптацията на тези минималистични помощни инструменти е впечатляваща. В три размера, с лесно приспособими форми ще успеете да внедрите един шикозен акцент в пространството на дома. И тъй като офертата също е от значение то бързаме да споделим, че това бижу имате шанса да придобиете на символична цена. Само 114 лева са нужни за да направите хола, коридора, спалнята или друго пространство още по-приятно, удобно и комфортно.

Изберете масички трите броя помощни масички Hilal и се понесете в тайнството на домашна хармония и уют. Освен в описаната комбинация от урарту и орех магазин Арена представя на клиентите си възможност за подбор и на други атрактивни съчетания от цветове.