Надстройката за гардероб: най-добрият начин да увеличим пространството в дома си без да хабим място!

Често срещано явление е да нямаме никакво свободно място в дома си, което да използваме, за да подредим дрехите си и всички онези вещи, които използваме в ежедневието си… Опитваме се да намерим някакъв начин да променим това, използвайки някои алтернативи като допълнителни шкафове, които обаче изискват още място в стаята, в която е планирано да бъде поставен. Често дори ни се налага да правим и някои сериозни размествания, които да ни позволят да „наместим“ цялата покъщнина по удобен начин, който да ни позволи в последствие да намираме всичко бързо и лесно!

закачалки

А замисляли ли сте се някога дали да не си купите Надстройки за гардероби, които да послужат за съхранение на допълнителен багаж, в това число и обувки? Този вид интериорни подобрения се използват често от много семейства, които имат много вещи, но вече пространството е дефицит, а жилището си няма как да сменят на този етап и да се преместят в по-голямо и функционално. Тъй като надстройките не изискват място на широчина, са чудесен начин да поберем важните си вещи, без това да ни принуждава да събаряме стени, или пък просто да преместим дадена мебел от едно място на друго, с цел освобождаване на поне малко пространство и респективно веднага да го запълним с някоя нова мебел!

Надстройките за гардероби са хитър начин да улесним ежедневието си и да го направим по-подредено, откогато и да е било. Да успеем да наредим всичките си дрехи по нагледен и бърз начин, без да трябва да ги тъпчем, докато не прелеят, което от своя страна ще затрудни и тяхното търсене след време. Освен това, тя ще бъдат постоянно намачкани и няма да имаме шанса да ги поставим на закачалки и да ги намираме винаги в спретнат и прилежен вид…

В надстройката за гардероб можете да поставите каквото си пожелаете: от спално бельо и дрехи, до обувки и дори кухненска посуда. Проявете въображение и кративност и използвайте всеки един ъгъл в дома си както намерите за добре. Нека цялото пространство в жилището Ви така да бъде обособено, че когато започнете да търсите нещо, да го намирате без особени затруднения. Без да се изнервяте излишно и без да хабите енергия за това да вземете нещо, което Ви трябва изключително много в даден момент…

Някои залагат на скрина като допълнителна мебел към спалнята им. Той е наистина много практичен, погледнато от който и да е ъгъл, но дали имаме място, за да си го позволим? Не е ли надстройката един по-добър вариант, който нито хаби пространство, нито пък ще бъде ни кара да се чудим къде да я поставим?