спален комплект класик

Защо да променим интериора на спалнята с нещо по-модерно и красиво

Ако искате да си създадете спокойна и релаксираща атмосфера у дома е добре да обърнете внимание на интериора на една от любимите зони, а именно спалнята. Обзавеждането тук трябва да бъде в крак с модата и да създава усещане за уют и комфорт. Тази промяна може да е много приятен процес, ако се доверите на готовите мебелни комплекти предлагани от онлайн магазин venus.bg. Мебелите са подбрани с много вкус от производителя и представляват стилна комбинация от необходимите артикули в помещението за сън.

Как да открием подходящия комплект за спалня

Мебелите, които избираме трябва на първо място да отговарят като размер на помещението за което са. Измерете свободното пространство и се запознайте с характеристиките на различните комплекти за спалня които са ясно описани в каталога на интернет магазина. Дизайнът и външния вид на елементите зависи най-вече от вашите лични предпочитания и вкусове. Може да се съобразите с цветовата гама в която са боядисани стените, завесите и с други дребни детайли които ще оформят интериора. Ако спалнята която обзавеждате е по-малка изберете и по-малък комплект като конфигурация. Има такива с включено легло, нощни шкафчета и скрин. В този случай пак ще имате достатъчно място за подредба, защото скринът събира доста дрехи, а повдигащият амортисьор позволява да съхранявате неща и под матрака. Запознайте се по-отблизо с един от новите модели на магазин Venus.bg. Спален комплект „IRA“ DIOMMI (40-007) – 160/200 см:спален комплект диоми

  • Легло с висока табла, подходящо за еднолицев матрак с размери (ширина/дължина) 160/200 см;
  • Две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  • Скрин с четири чекмеджета;
  • Огледало.

Функционално и красиво обзавеждане което ще направи помещението уютно и удобно за използване. Наличието на огледало ви позволява да се чувствате комфортно и да има къде да се огледате преди да излезете сутрин.

 Защо да купим мебели произведени от ПДЧ

Мебелите включени в комплектите за спалня са изработени най-вече от ПДЧ плоскости с подходяща дебелина. Те доказаха във времето, че са изключително удачен материал за изработка на мебели, защото са достатъчно здрави и устойчиви, по-евтини са от дървото и предлагат различни съвременни възможности за експлоатация. Това се състои в повечето цветови нюанси в които се предлагат както и в ламинираното покритие благодарение на което мебелите изглеждат луксозно и стилно и се почистват лесно. Не е нужно да инвестирате много голяма сума, за да сте сигурни че притежавате качествени артикули и спалнята ви е максимално удобна с готовия комплект който може да бъде поръчан бързо и лесно от онлайн магазина.