шкаф за обувки

Как модерният шкаф за обувки ще направи коридора по-стилен и практичен?

Да обзаведете входното пространство е сложно задача, защото това е малка зона с изключително важна функция. Това е и първото нещо което виждате щом се приберете, затова трябва внимателно да изберете мебелировката. Тук трябва да разполагате с няколко основни артикула, които да съхраняват дрехите и обувките, с които сте били навън. Магазин ВЕНУС е приготвил за вас много интересни и разнообразни шкафове, които ще ви създадат удобство и ще направят жилището ви функционално. Тези мебели не само със здраве като конструкция и изработка, но също така с красив и стилен дизайн в синхрон с модерното време.

Как да намерим правилния шкаф за обувки?

Едно от първите неща, които трябва да направите преди покупката, е да определите колко чифта имате за съхранение. Винаги предвиждайте по-голямо пространство, тъй като може да си купите нов моден аксесоар или да посрещнете гости и да трябва да приберете и техните обувки. Съвременните шкафове разполагат с достатъчно капацитет, стига да откриете правилния модел.

Препоръчваме ви вертикалните, защото те оползотворяват свободното пространство на височина и не заемат много от мястото в коридора. Спокойно бихме казали, че те и класическите с падащи вратички са най-практични и ще поберат много чифтове. При необходимост е възможно да комбинирате два различни модела и да създадете повече удобства. Търсете мебел, която е здрава и надеждна, изработена от качествени материали. В момента производителите ползват предимно мдф и пдч плоскости, защото те имат най-добри характеристики след дървесината. Няма да се повредят лесно от влага и замърсявания, а това е важно. От Венус препоръчват – Шкаф за обувки Сити 4036 – Сонома арвен:шкаф

  • шкаф за обувки „Сити 4036“ е с 2 бр. Врати с плавно затваряне;
  • шест рафта, побиращи от 13 до 20 чифта;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Един от най-харесваните модели в каталога, защото е лесен за използване изглежда елегантна и побира доста.

Как да се грижим правилно за новия шкаф за обувки?

Всяка мебел ще ви служи много по-добре, ако я експлоатирате правилно. Винаги трябва да почиствате шкафа за обувки от замърсяване и влага, което ще го предпазим от повреда. Моделите са изработени от материали, които могат да се почистват, без да използвате препарати. Важно е всеки път когато подреждате нещо по рафтовете, те да бъдат идеално чисти и да няма никакви замърсявания и влага. Ако се грижите правилно за мебелите ще може да използвате по-дълго време и да останат перфектния си вид.