Има ли конкретна причина да изберем мека мебел в ъглова форма?

Ако ви предстои покупката на нов диван със сигурност искате да инвестирате в нещо качествено и модерно. Съвременните мебели са невероятно удобни, предлагат редица екстри, които ще направят всекидневната по-приятно и уютно място. Мебели ВЕНУС – най-големият магазин за ъглови дивани ви представят множество модели на достъпни цени. Колкото повече научавате за този вид мека мебел, толкова по-сигурни ще бъдете в желанието си да имате точно такава.

Кои са основните преимущества на актуалните ъглови дивани?

Основното към което се стремите обзавеждайки всекидневната е комфорт и релакс. Ще ги постигнете най-лесно, ако инвестирате в голям и функционален ъглов диван. Тези мебели са по-специфични от класическите, тъй като разполагате с лежанка.

Тя ще ви създаде много по-голямо чувство на уют, защото във всеки момент има къде да се излегнете и да си починете. Конструкцията на модерните дивани е много здрава и устойчива, а също така притежават и разтегателен механизъм. Така при необходимост ще имате още едно легло в жилището, което е много ценно в малките апартаменти, където не достигат стаите. Съвременните ъглови дивани освен че са многофункционални са и комплексни, защото не заемат много от пространството, а в същото време ви създават търсения комфорт.

Поставете новата мебел разположена до стената и така ще си създадете кът за почивка като спокойно ще може да преминавате през стаята, без нещо да ви пречи. Всеки потребител може сам да избере цвета и вида на тапицерията и така да направи меката мебел според личните си предпочитания. От Венус предлагат да разгледате следния модел – Холен ъгъл Калифорния Бук – 303+210 см:диван

  • „Калифорния Бук“ представлява луксозен холов ъгъл, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип клик клак;
  • моделът е съставен от висококачествени материали, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство е раклата за съхранение.

Луксозен артикул с масивна конструкция, който перфектно ще се впише във всеки модерен апартамент.

Защо да предпочетем универсалния цвят за тапицерията?

Много от интериорните специалисти препоръчват да заложите на нюанси като бежово, сиво, черно или кафяво, когато избирате тапицерия. Така няма как да сгрешите, защото новият ъглов диван ще се впиша в обстановката много лесно и дори да правите промени през годините той ще остане все така красив и актуален, за да го използвате по-дълго време с удоволствие. Това решение е много важно при избора на обзавеждане за това не прибързвайте, а отделете нужното време да изберете подходящата тапицерия. Тя също така може да бъде текстилна или кожена в зависимост от визията към която се стремите.