мебели за спалня

Как да направим спалнята си по уютна с помощта на нови мебели?

Интериорът, който ще организираме в дома си е пряко свързан с това, какво харесваме и как ще се чувстваме най-добре, заобиколени от подходящите мебели. Най-силно това се отразява в спалнята, защото тя е строго лично пространство и винаги се декорира според нашите вкусове. Тук не влизат външни хора, което предполага че може да развихрим въображението си и да изберем артикули, които наистина ни заинтригуват. Новите спални комплекти на Venus.bg са прекрасно решение за семействата, които нямат време да търсят нещата поотделно. Мебелите са отличават с висококачествена изработка, здравина и перфектна визия.

Как да изберем правилния комплект за спалня?

Изключително удобно за потребителите е това, че има огромно разнообразие от модели. Това важи и за конкретните конфигурации, при които може да закупите по-голям комплект, ако спалнята ви позволява да го поберете. Има достатъчно разнообразни варианти, включващи по-малко елементи от обзавеждането.

Важно е да помислите точно как ще използвате различните мебели и какво очаквате от тях. Така ще направите по-ясна оценка на възможностите представени от търговеца. Съвременните мебели са невероятно практични, разполагат с допълнителни екстри като плавно затваряне на чекмеджетата, плъзгащи се врати, повдигащ амортисьор.

Истинско удоволствие е да се използват такива артикули в ежедневието. Ако държите на по-голямо легло, но нямате достатъчно място може да се лишите от обемен гардероб и да вземете двукрилен например. Готовите комплекти дават редица възможности, да допълвате и махате елементи от обзавеждането. От магазин Venus.bg препоръчват следната възможност. Спален комплект Мареа 1 – 160/200 см, Пасифик бял крафт / Антрацит:спален комплект

  • комплект „Мареа 1“ предлага всичко необходимо за обзавеждането на една спалня;
  • голям гардероб с лост за дрехи и рафтове, спално легло за еднолицев или двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • скрин и две нощни шкафчета;
  • към обзавеждането може да поръчате огледало и амортисьорен механизъм за лесен достъп до подматрачно пространство.

Елегантност, удобство и висока класа може да очаквате от такъв вид комбинация. Мебелите са качествени, изглеждат добре и ще направят интериора комфортен.

В какъв цвят да бъде обзавеждането?

Имаме възможност да харесаме комплект в най-различен цвят, спрямо личните се виждания и вкусове. Стиловете са много разнообразни, но тенденцията днес е насочена към комбинацията между различни нюанси. Обикновено това са дървесните цветове бялото и бежовото. Често присъства и сивия цвят, който е достатъчно актуален последните години. Цялото това разнообразие е възможно, защото мебелите са изработени от модерни материали, които предлагат редица екстри.