Спалня в червено – внесете драма в дома си…

Понякога имаме нужда от малко драматизъм, за да разнообразим ежедневието и живота си. Понякога ни се иска да направим нещо нетипично, или да вземем някое странно за повечето хора решение. Като например да си купим спалня в червено! Да, това не е масов избор при закупуването на нови мебели, но все пак е доста добър в много отношения… Ако по принцип обичате червения цвят и често си купувате и дрехи в тази гама, какво толкова лошо има в това да си вземете и спалня в същия нюанс. Е да, няма да е „класика в жанра“, но пък не мислите ли, че мебелите в бяло, бежово, или розово, са доста тривиални и определено не впечатляват никого с нищо… За обзавеждането в червено, обаче, не може да се каже същото. То се отличава значително от останалите, заради драматичния си нюанс и заради това, че би могло да направи спалнята, или някоя друга стая доста различна и модерна!

диван с червени възглавници

Вижте Спални в червено и разберете за какво точно говорим. Само така ще добиете ясна и точна представа за ефекта от мебелите в червено – независимо от тяхното конкретно предназначение. Дори и да бъдат поставени в кухнята, ефектът им ще е същият за нас – когато влезем в стаята, ще ни залее приятна вълна, която е в резултат от избора на обзавеждане в червено.

Много от семейства деца сега ще кажат, че да си купят спалня в червено не е най-доброто решение, тъй като тя е по-скоро подходяща за несемейните двойки, отколкото за тези с едно, или повече деца. И може би това донякъде е наистина така… Както казахме и в началото, червеният цвят е доста драматичен и ярък и ако това би дразнило сетивата Ви и би Ви накарало да се почувствате напрегнати. Дори да имате и минимално съмнение в тази насока, просто се насочете към мебели в друг цвят а тези в червено оставете да се кипрят в магазина, без да им обръщате внимание. Не всеки е готов да експериментира и да бъде различен. Но ако сте готови за промяна, дори и малко нетипична да е тя, си купете спалня в червено, а защо не и кухня, или хол. А детската оставете на розовото и синьото!

В магазин Мебели 1 има голям избор от интериорни решения в червено. Все някое ще Ви хареса, а колкото до предлаганите цени – те са сносни и повече от разумни. Доверете се на специалистите при мебелите и ако имате нужда от съвет, не се колебайте да се допитате до екипа на магазин Мебели 1. Той Ви очаква!