двулицев матрак

Какви са правилата при избор на нов матрак за спалнята

Спалнята е важна зона за всеки от нас и със сигурност присъства в жилищата ни. За да бъде обаче тя наистина удобна и комфортна не са от значение само елегантните мебели които си подхождат и изпълват интериора. Най-важният елемент, за да е сънят ни здравословен и качествен си остава матракът Магнифлекс. От изключително значение е да изберем актуален модел с подходящи размери за леглото, върху което ще се ползва. За артикулите ще научите доста неща, ако прочетете техните характеристики в сайта на Venus.bg.

Как да изберем най-подходящия модел

Разнообразието не бива да ви обърква, тъй като неговата функция е да ни предложи много повече възможности. Съобразете това дали да купите еднолицев или двулицев модел с вида на леглото което притежавате. Различните артикули са в широк ценови диапазон, за това е препоръчително да следвате определен бюджет. Матраците изработени от висококачествени материали които ще запазят формата на тялото ви по време на сън могат да бъдат на по-висока цена. Щом купувате нещо подобно, се съобразете с това на колко твърдо ви е удобно да спите. Venus.bg ще ви даде малко ценна информация за модел Магнифлекс. Двулицев матрак Flex Fit:матрак

  • двулицев матрак „Flex Fit“ е с ядро от пяна с еластични свойства и Body Care пяна;
  • те ще ви осигурят необходимото удобство за една пълноценна почивка;
  • „Flex Fit“ притежава технологията двустранно усещане;
  • едната му страна е по-мека, а другата по-твърда;
  • тук е използван ефекта на въздушната възглавница, за оптимизиране на въздушния поток във всички профили;
  • моделът е със специални канали, осигуряващи проветрение и разпределяне на напрежението;
  • обвит във вътрешен (полиестерно трико) и външен калъф.

Луксозен и добре изработен матрак, който гарантира комфорт по време на сън. Чрез него ще избегнете дискомфорт и болки в тялото.

Защо да инвестираме в двулицев матрак

Предлагаме ви да се замислите върху възможността да купите двулицев модел, който струва повече, но в същото време има и доста дълъг експлоатационен живот. Този вид артикули могат да се използват от всички страни. Това позволява да се износват равномерно и да ви служат максимално дълго. Обикновено материалите които са използвани за направата му са висококачествени и антибактериални. Ще се наслаждавате на качествен и релаксиращ сън с подходящо определената мекота. Научете подробности за тези модели в каталога на интернет магазина, където характеристиките им са описани много подробно. Подобна покупка е от изключително значение за цялото ви семейство, затова не я правете прибързано, а научете максимално много неща за съвременните матраци.