маса поло и столове

Защо да изберем нова маса и столове за трапезарията

Понякога промяната на интериора може да внесе нова атмосфера в жилището и да създаде положителни емоции на всички. Един нов комплект за трапезарията състоящ се от маса и столове ще събира семейството за вечеря в една обновена обстановка, която със сигурност ще бъде по-модерна и предразполагаща. Препоръчваме ви новите модели на онлайн магазин https://www.venus.bg/маси-и-столове/комплекти-маси-и-столове/комплект-маса-polo-1604-и-столове-nil-2607. Модерен дизайн, който веднага впечатлява с елегантни линии перфектно съчетани елементи. Едно от нещата които търсим в такъв вид мебели е здравината, а представените в интернет магазина със сигурност я притежават.

Какви са предимствата на готовите комплекти за трапезария

Когато искате да имате добре подбрани мебели, но нямате достатъчно време да ги търсите поотделно на помощ идват сетовете, които е подбрал производителя. Те са комбинирани по най-правилния начин и винаги ще ви донесат комфорт и удобство, както и обновена атмосфера в трапезарията. Местата за сядане вече са доста по-различни от познатите в миналото и артикулите са тапицирани, за да ви бъде достатъчно меко при седене и да не усещате дискомфорт. Подобни мебели винаги създават усещане за лукс, който ще направи дома ви много стилен. Когато се купуват мебели в комплект винаги цената е по-ниска, а това никак не е за пренебрегване. Venus.bg е приготвил за вас един от новите си модели. Комплект маса POLO 1604 и столове NIL 2607:маса и столове комплект

  • Стилен комплект трапезна маса и столове за Вашата кухня или трапезария;
  • Плотът е изработен от ПДЧ, краката са метални;
  • Снабдена е с разтегателен механизъм (автоматично отваряне);
  • Столовете са с метална конструкция и тапицирана седалка и облегалка;
  • Опционално може да добавите още желани от вас брой места за сядане.

Моделът е изработен от модерни материали, които гарантират здравина и устойчивост както и интересен дизайн. Впечатление правят металните крака, те се открояват и създават съвременният облик на целия сет.

Защо да изберем мебел с разтегателен плот

Когато инвестирате в подобно цялостно обзавеждане за трапезария е добре да помислите и от практична гледна точка. Дори масата да е достатъчно голяма за вашето семейство има моменти когато посрещате гости и трябва да настаните и тях по същия комфортен начин. В тези моменти най-удобно би било да имате модел с разтегателен плот. Така с няколко лесни движения ще увеличите площта на която да сервирате. Винаги трябва да се стремите да избирате многофункционални артикули, които ще допринесат за удобството и комфорта на всички. Разгледайте всички модели, които предлага интернет магазина и изберете подходящ с модерна визия и практични допълнения.