Детска количка

Колко по-специални са луксозните бебешки колички от масовите

Има родители, които са вманиачени на тема мода, стил, изтънченост и лукс. Те дават какво ли не само и само децата им да изглеждат като модни икони. Дали това е оправдано няма да коментираме, но пък искаме да наблегнем на една тема, която със сигурност вълнува и вас, ако сте на път да изберете бебешка количка. Ефекта от това да буташ свръх модерна и луксозна количка определено ще покаже висок стандарт и социален статус. Дали обаче скъпата количка е удобна или е просто обвивка, която за да бъде лъскава и блестяща изисква внимание и повече ангажираност? Много родители се питат защо други избират такива бебешки колички луксозни в снежно бял цвят и след това си навличат куп неприятности по отношение на тяхната поддръжка. Луксозната количка може да бъде едновременно удобна, функционална и красива стига да се запознаете с разнообразието и предложенията на пазара.

Лукс и функционалност в едно

Ако искате ТОП луксозна количка за вашето бебе, на която обаче да не слугувате заради дизайнерския ѝ вид е добре да изберете вариант от еко или естествена кожа. Да, това са луксозни и по-скъпи колички, но те наистина са удивително здрави и лесни за почистване. Вече можете да сте в крак с модата без това да нарушава ежедневния ви комфорт само защото бебето е хапвало в количката и така е замърсило скъпатаколичка тапицерия.

Луксозните колички се разпознават не само по техния външен вид и цена, но и по редица други показатели:

  • Разполагат с удобен и достатъчно голям кош за багаж;
  • Предлагат се с очарователно чадърче за слънце в същия дизайн и стил като основната тапицерия на коша;
  • Автоматизирани са по отношение на трансформиране и сгъване до размер, който да влиза лесно в багажник на кола;
  • Разполагат с кош за новородено, столче за кола и кошница.

За да предоставят максимално удобство и комфорт, функционалност и неповторимост луксозните бебешки колички ще ви осигурят всичко онова, което търсите при всяка излизане на разходка с наследника си.