матрак симеонов

Как да изберем качествен двулицев матрак

Да си изберем нов матрак не е много лесно, тъй като това е продукт касаещ пряко здравето ни. Моделите са много разнообразни като дизайн и изпълнение и е от значение да отделим на избора необходимото време. Мебели ВЕНУС двулицеви матраци са перфектен избор за потребителите, които държат на най-доброто. Те са изработени от висококачествени материали и могат да бъдат намерени в сайта на много достъпни цени. За да поръчате подходящ е добре да знаете в каква поза обичате да спите през нощта. Това до известна степен определя твърдостта на правилния двулицев матрак.

Критерии по които да изберете нов модел

Щом ви предстои подобна покупка, искаме да ви помогнем с няколко конкретни насоки за това, кой модел ще бъде най-точен във вашия случай. Двулицевите матраци са по-висок клас в сравнение с еднолицевите и това ги прави много по желани от потребителите. В състава им обикновено влизат качествени пружини, мемори пяна, полиуретан, латекс и други.

Ще подходите правилно към покупката, ако първоначално разгледате представените размери. Артикулът, в който ще инвестирате задължително трябва да е подходящ за рамката на леглото. Ако то е нестандартно, има и опция за поръчка по индивидуални размери. Голяма част от потребителите избират средно твърд или твърд двулицев матрак, тъй като те дават много добра опора и повлияват добре на разположение в гърба и кръста.

В случай че нямате такива проблеми и спите в различна поза през нощта, може да купите и по-мек модел. Венус днес ще даде подробности за следния – Двулицев матрак Хибрид Гранде:матрак хибрид

  • луксозен матрак „Хибрид Гранде“- двулицев, иновативен с елегантен дизайн;
  • хибридна структура, която съчетава предимствата на покет системата Pocket Spring, 7-зоново профилирана мемори пяна и хипоалергенен текстил;
  • тялото получава правилна и равномерна опора и си почива добре, благодарение на BodyCare® пяна с висока плътност;
  • покриващият текстил е преминал предварителна антибактериална обработка;
  • прошит с обемна вата и полиуретаново фолио, осигурява максимална проветривост.

Качествено изработен двулицев модел със средна твърдост и 15 години гаранция. Заслужава си да помислите върху възможността да спите върху нещо толкова добро и ергономично.

Как да изберете модел от интернет магазин

Много по-бързо ще откриете подходящ продукт онлайн, тъй като тук са представени различни и интересни модели. Производителите са доста на брой и клиентът има възможност да селектира и отдели артикулите, които му допадат. Прочетете внимателно техните специфики. Всичко е описано толкова подробно, че веднага добивате представа в какво инвестирате парите си. Освен това поръчката ще дойде възможно най-бързо и то с транспорт от търговеца. Друг плюс са периодичните промоции и намаления, от които може да се възползвате.