Как лесно и бързо да изберем най-добрия и качествен матрак?

Голяма част от потребителите днес споделят, че им е доста трудно да изберат матрак, защото тези артикули са сложно изработени и в същото време са от изключително значение за семейството. Производителите се стараят да представят огромно разнообразие, което още повече обърква клиентите. Ето защо днес ще ви предложим малко повече подробности за двулицевите модели, които се открояват като изключително качествени и стилни. Виж цените в сайта на Venus.bg. Ще намерите както по-евтини, така и изключително луксозни и скъпи модели.

Как да изберем подходящ двулицев матрак?

Първото нещо с което ще се съобразите при такава покупка е цената. Определено двулицевите матраци са по-скъпи, но и при тях ще срещнете такива с по-ниска цена или на промоция. Те са качествен артикул, който може да бъде изработен изключително иновативно.

В направата им влизат редица модерни материали като латекс и мемори пяна, полиуретан и различни видове пружини, за да ви гарантират пълен комфорт докато спите. Използваните материали влияят на цената на продукта. Например едни от най-скъпите двулицеви матраци са латексовите. Те имат невероятно дълъг експлоатационен живот, почти не променят добрите си характеристики във времето и са много предпочитани от потребителите. Важно е да откриете модел с подходяща за вас твърдост, който ще ви създаде приятно усещане и добра опора.

По обикновените двулицеви матраци на достъпна цена, могат да се съдържат покет пружини, мемори пяна и полиуретан. Голяма част от артикулите се предлагат с калъф, който може да се сваля и пере и е антибактериален.

Във сайта на Venus.bg ви очаква – Двулицев матрак MAGNIFLEX Magnigel Dual:матрак

  • представяме Ви луксозения модел „Magniflex Magnigel Dual“- двулицев от серията „Магнифлекс“;
  • характеризира се с иновативната система, позволяваща избор на различни нива на мекост в един матрак Dual Core (двойно ядро);
  • тялото ви получава правилна и равномерна опора и си почива добре, благодарение на три различни слоя високотехнологична пяна и гел ( Мемори пяна HD и Gel Foam );
  • покриващият текстил е преминал предварителна антибактериална обработка и може да се сваля и пере;
  • от друга страна в материята на калъфа е добавен и слой мемори пяна;
  • Почувствайте това невероятно меко и приказно усещане и направете най-добрата инвестиция за максимален комфорт при почивка и сън.

Перфектен модел, който в момента е на промоционална по-ниска цена.

Да изберем ли артикул онлайн?

Хора се доверяват на интернет магазините, защото предлагат много по-богата палитра от модели. Освен това избираме на спокойствие у дома и можем да преценим всички подробности по покупката по-спокойно. Не забравяйте да измерите рамката на леглото, за да сте сигурни, че купувате точния размер.