елегантен часовник

Най-феноменалните и уникални часовници от колекциите на Casio

През април се навършиха 74 години от създаването на една от любимите марки, произвеждащи ръчни часовници. Casio Computer Co., Ltd. е компания, която всъщност е съсредоточена в разработки на всякакви електронни изделия, но най-предпочитаните и познати за клиенти от цял свят са именно часовниците. Касио е символ на качество, стил, лукс, достъпност и изключителна точност. Като гаранция за казаното можем само да изброим някои от най-популярните колекции на Casio, които будят респект, уважение и копнеж да ги притежаваме. Edifice, Pro Trek, Casio Classic, G Shock, Casio Baby G и още много други серии са се превърнали в знак за високо качество и безупречна точност при отмерване на времето и всяка една функция, която тези неповторими и уникални екземпляри притежават.

Как Casio успява да се превърне във водещ фактор в часовникарския бранш

Като всеки друг сектор предлагащ аксесоари и от Касио разчитат на иновациите. За да са в час с технологиите и да привличат вниманието на своите клиенти е ясно, че няма как да бъдат предлагани едни и същи часовници от колекцията на касио. Мисията на професионалистите и инженерите от екипа на японската компания е да са винаги в центъра на нововъведенията. Така, когато са първи те имат основание да се радват на многобройни продажби, които са свързани не просто с притежаването на ръчен часовник, а аксесоар, който да надхвърли очакванията на клиентите.

Всяка една колекция на Casio си има своята специфика по отношение на:часовник

  • Уникален дизайн;
  • Вложени материали;
  • Функционалност;
  • Качествени характеристики.

Онези от Вас,които са върли почитатели на японския бранд знаят, че часовниците на Касио са истински феномен. Те са аксесоар, който пасва на индивидуалната визия на своя притежател, а освен това са незаменими помощници при ежедневни дейности и хоби занимания.

Любимите колекции Casio на популярните звезди от шоубизнеса

Спорта изисква перфектна организация, прецизност, коректно измерване на показания. Сигурно не се съмнявате в това, че световноизвестни спортисти залагат на едни от най-известните колекции на Casio като:

  • Pro Trek;
  • G Shock;
  • Baby G.

Удивително здрави и устойчиви това са аксесоари, чиито възможности наистина са невероятни. Доказателство за това са моделите на Casio G Shock, които не случайно са сред водещите по продажби в средите на спорта.

За ежедневието, за личното ви хоби, за фитнеса, за разходка, за планинските преходи и дори за работа – невероятни са часовниците на Каси като стил, дизайн и функционалност. Действително компанията успя да преорганизира световните продажби и да си спечели с основание приза за производител на висококачествени, здрави и любими часовници за поколения наред.