диван

Диваните, без които не можем

Диваните са най-масово разпространената мека мебел, която присъства във всяко жилище или търговска, административна площ. И въпреки, че всеки зае за какво служат диваните и какво е тяхното предназначение то определено при настъпване на момент, в който е необходимо да бъде избран нов се налага да потърсим съвети за това кой от вариантите е по-препоръчван, по-качествен и си струва да вложим парите си в него. Многообразни са вариантите, които се предлагат в категориите дивани и днес ще ви разкажем накратко за онези, които са най-адаптивни и почти на 100 % покриват изискванията на клиентите.

 Диваните, които обичате да ползвате

Може би и във вашия дом дивана е една от любимите мебели, на които разчитате да достави удобство и приятно усещане докато си почивате или гледате телевизия. Избирането на нова мека мебел е свързана с това да се избере такъв модел, който наистина да бъде идеален, пасващ на обстановката и очакванията ни. Ето ги идеите, които днес ни представят от Венус за  дивани, които можете да ползвате ежедневно:

  • Стандартен диван тройка, известен още като канапеХолов ъгъл

Това е мека мебел, която е силно приспособима към малки пространства. Често можем да я открием и в детските стаи, в които тя служи не само като мебел за сядане и почивка, а и за спане, тъй като в голям процент от решенията тази мебел се предлага и като модел с разтегателен механизъм;

  • Г-образен или още познат като ъглов диван

Това е любим модел над 60 % от потребителите, тъй като се отличава със своята елегантност и естетичност. Много добър, качествен, приспособим в малко и голямо жилище. Удобен е също като мебел с трансформиращи се опции;

  • П-образен диван

Това е по-големия брат на ъгловия. Невероятно стилна и прекрасна мебел, която създава усещане за мащабност. Тук вариантите за механизми също са интересни, тъй като разкриват възможността да се приложат и да осигурят огромна леглова площ.

Всички тези видове дивани ви очакват в каталога на Венус. Изберете този, който ще си пасне на вшия интериор.